Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не се сещам за връзка между работата на климатика и въпросните грешки, освен ако няма паразитна връзка между проводници.
    Напръскай със спрей за контакти и почисти буксите, касаещи въпросните датчици, заради които са записани грешките. Огледай кабелните форми за видимо нарушаване на изолациите (разтопени или протрити).

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• На едно от задните плафончета смених крушката и сега когато го монтирах обратно нещо не ляга,има ли тънкост или аз несто съм счупил?От едната страна има нещо като пластина и точно от тази страна не ляга добре.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
        На едно от задните плафончета смених крушката и сега когато го монтирах обратно нещо не ляга,има ли тънкост или аз несто съм счупил?От едната страна има нещо като пластина и точно от тази страна не ляга добре.
        Да не си натиснал много силно пластината и да се е свила навътре? Свали го и я изправи малко.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Някои да е възстановявал,сменял,купувал подгрева на страничните огледала,без цяло огледало ?
          На едното буксичка се е разтопила и не е на лепенката,не знам какво се води като материя ама с поялник не може да се възстанови,топи се.
          Идеи и решения?
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Не знам как изглежда. Но с устър клема не става ли, или с малко болтче и гайка. Ако не го залепи с лепило. Покажи ми снимка. Лепило за задни реотани.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 15:20.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Ми то е лепенка с реотанчета,буксата е запоена за реотаните.Сега се е разполила и не топи леда по огледалото.С моя поялник не става топи лепенката заедно с реотаните!?!??!
              Чакам да изстине ама става кофти за тинола и пак не става,въобще играх си няколко часа и се отказах.За това и питам дали някой се е борил без да купува огледало/ново/старо,щото само лепенка с реотани няма,върви комплект с огледалото.На новото цената е майка плаче и е като кривите огледала в луна парк.

При братушките го има има подгрева.В България обаче за два дни не намерих никъде или просто не знам какво да търся
              Click image for larger version

Name:	0cf1028d8138.jpg
Views:	1
Size:	62.4 Килобайта
ID:	2331616
              Last edited by Linkestis; d.m.y г., 15:38.
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Има токопроводящи лепила. Провери в Конрад.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Съвсем малка капка тинол, колкото да е проводящо и го залей с епоксидна смола, преди да ги залееш провери дали минава ток по веригата.

Comment

• Оказва се в ибея ги има по 5 $ парчето ама картата ми е аут.

Comment

• Възстановяването на електрическата връзка ще стане само с електропроводящо лепило или студена зъболекарска амалгама. С поялник не се мъчи. Само ще го повредиш повче.
                      Добре е на лепеното с такова лепило място да не разчиташ за голяма механична якост. Т.е ако трябва да има такава - или механично захващане на проводниците, или допълнително лепене (заливане) с нещо друго.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• След 3 псевдореглажа на Диана и постоянно сеене на задницата наляво-надясно взех нещата в свои ръце и с корекция на задно ляво колело на око за 5 минути нещата се успаха. Повече реглаж не препоръчвам на никого никъде. Само като се сетя колко хора съм изпратил там(че е близо) лошо ми става ..
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ако трябва амалгама мога да помагам,все пак това ми е професията.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                            Ако трябва амалгама мога да помагам,все пак това ми е професията.
                            Да дойда тогава с отворена уста

Comment

• Аз ще дойда да гледам, среща в Авалон.

Comment

• Чакам ви.Лорда е запознат с Петричките заведения.

Comment

Working...
                                X